Doula Utrecht

Ietske Bierema

Als doula ben ik er voor jou.

Ietske Bierema – Oprichter & host studio VBAC

Doula begeleiding Utrecht & omgeving

Vanaf 2022 ben ik beschikbaar als doula in Utrecht en 30 minuten rijden hiervandaan. Wil je graag extra begeleiding en ondersteuning tijdens je zwangerschap en bevalling, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via studiovbac@gmail.com of bel 0613900380.

VBAC doula

Als doula ben ik gespecialiseerd in zwangerschap en bevallingen na een keizersnede. Ik ondersteun je waar jij wilt in je wens voor een vaginale bevalling of een geplande keizersnede.

Een eerdere keizersnede is natuurlijk geen vereiste, mijn kennis en ervaring is ook waardevol als je geen keizersnede hebt gehad.

Over studio VBAC

Na een (geplande) keizersnede van onze zoon Joep in 2019 had ik de grote wens voor een VBAC (Vaginal Birth After Cesarean). studio VBAC is ontstaan vanuit de behoefte naar meer informatie en inspiratie over zwagerschap en bevallen na een keizersnede. In 2021 beviel ik van onze dochter Mia en sindsdien is studio VBAC gegroeid van een podcast waarin ik mijn persoonlijke reis deel naar een platform vol informatie en inspiratie met als doel om ook andere vrouwen te ondersteunen in hun VBAC journey.

Meer over studio VBAC

Neem contact op

  • 06 13900380
  • studiovbac@gmail.com