Over studio VBAC

studio VBAC is in 2021 opgericht om vrouwen te informeren en inspireren in de voorbereiding op hun VBAC (Vaginal Birth After Cesarean) of CBAC (Cesarean Birth After Cesarean).

De beste kans op een fijne ervaring na een eerdere keizersnede


Oprichter Ietske Bierema kwam toen ze zelf zwanger werd na een geplande keizersnede in haar zoektocht naar evidence based informatie vooral een tiental statistieken tegen. studio VBAC is opgericht vanuit de drang naar meer informatie over de keuzemogelijkheden in zorg en begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling maar ook wat je zelf kan doen om je de best mogelijke kans te geven op een fijne ervaring. Of je nou kiest voor een keizersnede of een vaginale bevalling.

Cursus Zwanger na een keizersnede

Binnenkort wordt de cursus ‘Zwanger na een keizersnede’ gelanceerd. De cursus is online en via een op een sessies te volgen.

studio VBAC podcast

Ietske Bierema

In de podcast neem ik je mee in mijn persoonlijke VBAC journey en hoop je daarmee te inspireren het vertrouwen in je lijf en je keuzes te krijgen dat nodig is voor een positieve geboorteervaring.

Ietske Bierema – Oprichter studio VBAC

Over studio VBAC

Na een (geplande) keizersnede van onze zoon Joep in 2019 had ik de grote wens voor een VBAC (Vaginal Birth After Cesarean). studio VBAC is ontstaan vanuit de behoefte naar meer informatie en inspiratie over zwagerschap en bevallen na een keizersnede. In 2021 beviel ik van onze dochter Mia en sindsdien is studio VBAC gegroeid van een podcast waarin ik mijn persoonlijke reis deel naar een platform vol informatie en inspiratie met als doel om ook andere vrouwen te ondersteunen in hun VBAC journey.

Meer over studio VBAC

Neem contact op

  • 06 13900380
  • studiovbac@gmail.com