Over studio VBAC

Studio VBAC is in 2021 opgericht om vrouwen te informeren en inspireren in de voorbereiding op hun VBAC (Vaginal Birth After Cesarean) of CBAC (Cesarean Birth After Cesarean).

Oprichter Ietske Bierema kwam, toen ze zelf zwanger werd na een geplande keizersnede, in haar zoektocht naar evidence based informatie vooral een tiental statistieken tegen. Studio VBAC is opgericht vanuit de drang naar meer informatie over de keuzemogelijkheden in zorg en begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling maar ook wat je zelf kan doen om je de best mogelijke kans te geven op een fijne ervaring. Of je nou kiest voor een keizersnede of een vaginale bevalling.

Nieuw: cursus Bevallen na een keizersnede

De zwangerschapscursus ‘Bevallen na een keizersnede‘ van Studio VBAC is nu voor €234,- beschikbaar. Meld je aan en krijg direct toegang tot de cursus zodat jij vandaag nog de volgende stap in jouw VBAC journey kan zetten.

Doula in Utrecht

Als doula ben ik gespecialiseerd in zwangerschap en bevallingen na een keizersnede. Ik ondersteun je waar jij wilt in je wens voor een vaginale bevalling of een geplande keizersnede. Ik ben in 2023 en 2024 beperkt beschikbaar tot 30 minuten rijden vanaf Utrecht.

Studio VBAC podcast

Studio VBAC op Instagram

Ietske Bierema

Een goede voorbereiding geeft je vertrouwen in je keuzes en vergroot je kans op een bevalling waar jij de regie behoudt

Ietske Bierema – Oprichter studio VBAC

Mijn VBAC wens was al aanwezig voordat de voordat de geplande keizersnede van oudste kindje plaatsvond. Dit is het platform waar ik toen behoefte aan had.

Meer over studio VBAC

Ietske Bierema
06 13900380
studiovbac@gmail.com