20. Carla | Twee ongeplande keizersnedes (HBAC wens)

Ervaringsverhaal ongeplande keizersnede na wens voor HBAC

Na haar eerste, traumatische keizersnede werkte Carla hard om de ervaring te verwerken. Als ze zwanger wordt van haar tweede kindje blijft de wens voor een thuisbevalling en ze neemt een caseload verloskundige in de arm en bereidt zich voor op een HBAC. In dit ervaringsverhaal vertelt Carla over haar krachtige geboorte ervaring waarbij ze na een lange bevalling thuis uiteindelijk voelde dat een keizersnede de juiste keuze was.

Beluister de aflevering via Apple Podcasts, Soundcloud of Spotify. Wil je meer ervaringsverhalen of expert interviews over de VBAC of de HBAC horen? Je vindt alle afleveringen van de studio VBAC podcast hier.

, , , , , , , ,

Ietske Bierema

Door Ietske Bierema

Oprichter en host van studio VBAC.

Geef een reactie